SKAPA KONTO

Här skapar du ett konto för att kunna registrera dina verk och söka stipendium. Om du bara vill bli medlem och inte planerar att söka stipendium blir du det enklast här.

När du har fyllt i dina uppgifter kommer vi att lägga upp ett konto till dig. Det är en handläggning som görs manuellt och så snart kontot är upplagt får du ett bekräftelsemejl och då kommer du kunna du logga in på Mina sidor. Om du är rättsinnehavare, d.v.s. om du som har ärvt upphovsrätt från en avliden författare, ska du inte skapa ett konto här. Hör av dig till oss på kansliet i stället, så hjälper vi dig.

Ja:     Nej:
* obligatoriska fält
Personuppgiftshantering

Genom att registrera konto samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter enligt Läromedelsförfattarnas integritetspolicy, som du hittar på vår webb under Om oss.

För att Läromedelsförfattarna ska kunna spara dina registrerade verk och personuppgifter behöver du acceptera vår integritetspolicy. Genom att göra det godkänner du att vi får bearbeta dina uppgifter för kommunikation kring våra stipendier och övrig verksamhet i både tryckt och digital form.